Tjenester

Vaktmestertjenester

Høyer Drift tilbyr private, bedrifter, gårdeiere og eiendomsforvaltere et bredt utvalg av tjenester slik at bygg- og eiendomsdrift kan ivaretas på en best mulig måte.

Renhold

Vi tilbyr renhold hos private og bedrifter. Trappevask, felles garasje, hus- og terrasserens, renhold av større arrangement, og vindusvask er noen av tjeneste vi tilbyr.

Gartnerarbeid

Har du et uteområde som trenger kjærlighet? Da har du kommet riktig! Vi hjelper deg å planlegge og bygge din hage eller fellesareale, Vi kan alt fra blomster til asfaltlegging!

Fjerning av istapper

Det er ikke alltid man tenker hva som foregår over hodet sitt når man er ute og går. Vi vet hvor farlig istapper kan være og hjelper deg å redusere sjansen for ulykker og skader.

Inspeksjon av tak

Vi går grundig over takstein, takpapp, takrenner, snøfangere, fester, beslag, pipe og eventuelle vinduer og gir deg en full rapport på takets tilstand. Kontakt oss for mer informasjon

Sanering av oljetanker

Som huseier er du ansvarlig for oljetanken. Hvis det skulle forekomme oljelekkasje er det du som huseier som er ansvarlig.  Ved en eventuell oljelekkasje fra en nedgravd tank, ta kontakt med oss umiddelbart. 

Vi hjelper deg med det meste innenfor vedlikehold!

Vi er kreative, innovative og deler gjerne våre tanker med deg!