Tjenester

Vaktmestertjenester

Høyer Drift tilbyr private, bedrifter, gårdeiere og eiendomsforvaltere et bredt utvalg av tjenester slik at bygg- og eiendomsdrift kan ivaretas på en best mulig måte.

Trafikkdirigering

Vi kan hjelpe deg i trafikken med f.eks: Trafikkdirigering, Følgebil, Utleie av skilter mm. Høyer Drift påtar seg oppdrag med alt som har med dirigering langs veien når det utføres vedlikehold. 

Bilde av medarbeider som renser et ventilasjonsanlegg - Tjenester fra Høyer Drift

Ventilasjonsrens

Vi påtar oss oppdrag både for stat, kommune og privatpersoner med ventilasjonsrens. Det er viktig å vedlikeholde alle type ventilasjonsrør kontinuerlig.

Renhold

Vi tilbyr renhold hos private og bedrifter. Trappevask, felles garasje, hus- og terrasserens, renhold av større arrangement, og vindusvask er noen av tjeneste vi tilbyr.

Powerwash Logo

PowerWash

Vi utfører service på din varmepumpe som gjør inneklimaet bedre, pumpen varer lenger og strømforbruket går ned. Vi er de eneste som spyler igjennom og vasker varmepumpen din med desinfiserende såpe og varmtvann.

Inspeksjon av tak

Vi går grundig over takstein, takpapp, takrenner, snøfangere, fester, beslag, pipe og eventuelle vinduer og gir deg en full rapport på takets tilstand. Kontakt oss for mer informasjon

Vi hjelper deg med det meste innenfor vedlikehold!

Vi er kreative, innovative og deler gjerne våre tanker med deg!