HydroKleen

Hvorfor HydroKleen?

HydroKleen tilbyr førsteklasses rengjøring av alle typer varmepumper. Ved hjelp av en spesialdesignet maskin rengjøres varmepumpen med høytrykkspyling, noe som eliminerer smuss og bakterier man ellers ikke kommer til. Den spesialdesignede plastposen samler det skitne vannet og beskytter hjemmet ditt mot søl. Suksess Konseptet kommer fra Australia hvor HydroKleen er den ledende aktøren i markedet. Nå har turen kommet til Norge.

Pust ren luft igjen

En varmepumpe samler opp mugg, sopp, bakterier og hudceller som kan føre til sykdommer og allergiske reaksjoner når det spres ut igjen gjennom luften. Med HydroKleen elimineres nesten alle skadelige mikroorganismer og du kan puste ren luft igjen. Rengjøringsmetoden er markedsledende i Australia og godkjent av deres Astma- og allergiforening.

Få billigere strømregning

En skitten varmepumpe må jobbe hardere for å varme opp luften. Jo mer smuss, jo mer strøm bruker pumpen. Etter rengjøring med HydroKleen reduseres strømforbruket med opptil 30%. Med andre ord kan du spare tusenvis av kroner hvert år ved å holde pumpen ren.

En varmepumpe som varer lenger

En ny bil, som ikke følger serviceprogrammet, kan miste opp mot 75% av levetiden sin. Dette kan sammenlignes med en luftvarmepumpe. Med HydroKleen øker pumpens levetid betydelig. En ren varmepumpe er mer stillegående og har mindre belastning. Ta vare på investeringen din og sørg for at den varer så lenge som mulig.

I Norge finnes varmepumper i de fleste hjem og har blitt en veldig viktig varmekilde. De har etterhvert blitt veldig effektive, men for å opprettholde kapasitet, optimal drift, økonomi og levetid er det avgjørende å ha service.
De mest kjente merkene og fabrikkene anbefaler service minst hvert andre år.
 
Dersom man har husdyr og det er barn i familien kan det bli behov for hyppigere service med rengjøring.
En varmepumpe er en maskin som Må ha service! Alle varmepumpe produsenter krever at serviceprogram følges for at garantien skal gjelde og dette må også dokumenteres. Ved en Hydrokleen service får du full dokumentasjon og vi har kopier av alle servicer i vår database som kan ettersendes ved behov.
 
Anbefalinger fra de fleste merker er innen 2 år fra installasjons dato, og deretter annenhver år avhengig av antall folk som bor i husstanden, husdyr osv..!
Spare penger ved å redusere strømregningen

Ved å utføre en HYDROKLEEN servicerens kan du spare opptil 30% på strømforbruket.

Når systemet er skittent, vil enheten jobbe hardere og mindre effektivt for å kjøle eller varme, dette fordi det er motstand i pumpen.

Jo hardere enheten må jobbe for å få det ønskede resultatet, jo mer strøm bruker den!

 

Mugg og mikrobiell forurensning

Alle luftkondisjoneringsanlegg / varmepumper som er i bruk blir infisert med «mikrobiell forurensning» som inkluderer sopp, mugg og bakterier. Ulike typer organisk belegg vil medføre økt vekst av mikroorganismer. Klimaanlegg og varmepumper kan være et perfekt miljø for slike forurensninger og selvfølgelig bli spredd med lufta hver gang du slår på enheten. Dette er uheldige ting for astmatikere allergikere og svake. Kort og godt for alle. En HydroKleen-service vil i stor grad redusere mikrobiell forurensning slik at du kan puste frisk luft igjen.

Varmepumpen vil vare lenger
En regelmessig service på varmepumpen vil gjøre at den fungerer mye lenger enn en som aldri får utført service. Hvis du har kjøpt en ny bil og aldri har den på service, ville du forkorte levetiden med opptil 75%!
Varmepumper er ikke annerledes.

Forbrukerne er vanligvis ikke klar over klar over hvor viktig det er med en total rengjøring og tror på at rensing av filtrene ofte er nok. Sannheten er at rensing av filtrene er viktig men er bare «daglig grunnleggende vedlikehold».