Trenger du hjelp til noe?
Kontakt oss i dag for et uforpliktende pristilbud!

Renhold

Vi tilbyr renhold hos privte og bedrifter. Trappevask, felles garasje,  hus- og terrasse-rens, renhold av større arrangement og vindusvask er noen av tjenestene vi tilbyr.

Vaktmester

Høyer Drift tilbyr private, bedrifter, gårdeiere og eiendomsforvaltere et bredt utvalg av tjenester slik at bygg- og eiendomsdrift kan ivaretas på en best mulig måte.

Gartner

Har du et uteområde som trenger kjærlighet? Da har du kommet riktig! Vi hjelper deg å planlegge og bygge din hage eller fellesareale, Vi kan alt fra blomster til asfaltlegging!

Snømåking og strøing

Når snøen først kommer, blir det kaos i gatene. Vi kan hjelpe deg å måke i din private innkjørsel, parkeringsplasser for bedrifter, og overalt ellers der det er snø!

Fjerning av istapper

Det er ikke alltid man tenker hva som foregår over hodet sitt når man er ute og går. Vi vet hvor farlig istapper kan være og hjelper deg å redusere sjansen for ulykker og skader.

Inspeksjon av tak

Vi går grundig over takstein, takpapp, takrenner, snøfangere, fester, beslag, pipe og eventuelle vinduer og gir deg en full rapport på takets tilstand. Kontakt oss for mer informasjon.

Referanser